Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

7/16/07

The HGE-100 GPS Enabler anuntat


Sony Ericsson anunta HGE-100, primul navigator GPS personal pentru telefoane mobile care este incorporat intr-un handsfree stereo portabil. HGE-100 Isi ofera libertatea de a decide cand ai nevoie de GPS pe telefonul tau. Conecteaza-l la telefon atunci cand doresti, foloseste-l ca un handsfree pentru a manevra apelurile si muzica sau comuta pe modul GPS cand vrei sa gasesti un drum.



GPS-ul Enabler HGE-100 este capabil sa salveze destinatii astfel Incat sa nu fie nevoie sa repeti comanda daca mergi intr-un loc de mai multe ori. Poti cauta punctul de destinatie dupa adresa, persoana, companie sau chiar puncte locale de interes.

Foloseste GPS Enabler folosind aplicatiile sportive GPS „Tracker” instalate pe HGE-100. Îti monitorizeaza viteza, distanta, ruta si nivelul de ardere a caloriilor, Inregistrand si analizand date astfel Incat sa-ti monitorizezi progresul. Deoarece HGE-100 iti ofera control total al player-ului media de pe telefon, te poti bucura de muzica sau de radio In timp ce lucrezi iar daca te-ai indepartat de casa mai mult decat intentionai, te poti folosi de sistemul de navigare pentru a te Intoarce.

GPS-ul Enabler HGE-100 este compatibil cu telefonul 3G Sony Ericsson K530. HGE-100 precum si cu o gama larga de telefoane Sony Ericsson. GPS Enabler HGE-100 va fi disponibil din Q3 al 2007.

Functii:

Solutie de navigare
Aplicatie Sports Tracker
Navigare din masina
Set PHF de casti integrat
In cutie:

GPS Enabler HGE-100
Set de casti PHF
Ghid de utilizare

Caracteristici:

Dimensiunea telecomenzii: 61 mm x 28 mm
Greutate: 47,6g incl. PHF
Culoare: Negru si argintiu
Taste: Telecomanda completa + selector modul GPS

Compatibil cu telefoanele Sony Ericsson cu suport Java de la modelul K800.

No comments: