Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/14/07

Nokia - (more than) connectig people

Noul N77 de la Nokia va fi comercializat in Finlanda, Vietnam si India incepand cu aceasta luna. Bazat pe sistemul de operare Symbian, produsul vizeaza pietele in care exista servicii bazate pe tehnologie DVB-H.


N77 permite rularea unei inregistrari de 30 de secunde a unei emisiuni TV live, reluand apoi transmisia in direct. Utilizatorii au posibilitatea, de asemenea, sa parcurga programul a sapte zile, sa navigheze prin canalele TV si chiar sa cumpere dreptul de acces la noi canale si sa si le selecteze pe cele preferate.

Ca si alte produse Nokia, N77 include si un MP3 player, o camera de 2 megapixeli (1600 x 1200), navigare pe Internet, acces la email, calendar si jurnal.

In China, Nokia isi va lansa produsul in iulie, intr-o perioada de proba care include transmiterea TV a CTV (China Television Company). In aceasta perioada, utilizatorilor li se va permite accesul la 5-10 programe TV, cu posiilitatea ca numarul sa creasca pana la 30.

Sursa: DIGITIMES

फt मन dance

Genius a prezentat ultimele inovatii în materie de periferice la Computex



Primul mouse anti-bacterian din lume si tastatura programabila - doar câteva din noutatile în domeniu prezentate de Genius la Computex, cea mai importanta expozitie IT din Asia.

Între 5 si 9 iunie 2007, în Taipei, Taiwan, a avut loc cea de-a 27-a editie a celei mai mari expozitii internationale de tehnologie informationala din Asia. Unul dintre participantii cu traditie al acestei expozitii a fost producatorul de periferice si electronice, Genius.

Tehnologia laser - inventia Opto Wheel si mouse anti-bacterian
Traveler 515 Laser este cel mai nou mouse de la Genius lansat la Computex cu ehnologie laser si opto-wheel, scroll tactil care înlocuieste rotita clasica. Mouse-ul mai este dotat si cu butoane Vista 3D si Smart IE pentru control total. Tot la Computex, Genius a lansat primul mouse din lume cu invelis nano-tech, Traveler 315 Laser, ce nu permite nici un fel de bacterie sa intre în contact cu mouse-ul.

Camere web cu functii de securitate sau zoom optic
IPCam SECURE331TR este o camera web prezentata de Genius la Computex, cu tehnologie LED, fiind adaptata pentru orice timp al zilei, dar putând fi totodata folosita si ca o camera de securitate, cu ajutorul softului de supraveghere IP. O alta camera noua de la Genius este Slim 1322, o camera web cu lentile optice si autofocus, ce ofera imagine High Definition.

Fotografii digitale si accesorii pentru gaming
În cadrul aceleiasi expozitii de IT, Genius a mai prezentat ultimele sale creatii în materie de gadget-uri electronice. Printre acestea se numara rama pentru fotografii digitale slim sau cu accesare pe baza senzorului de miscare din familia produselor video portabile. Iar pentru gamerii cei mai exigenti, la Computex au mai fost prezentate si cele mai noi creatii pe acest segment - controller Grandias 12V cu 3 nivele de functii turbo si macro, mouse Ergo 555 cu o rezolutie de 3200 dpi si LuxeMate525, tastatura cu butoane programabile.

Periferice premiate
Genius a mai prezentat si un combo premiat cu un premiu CES în 2007, un mouse wireless cu tehnologie power saver si o tastatura cu energie solara - The SlimStar 820 Solargizer.

Cristian Moldoveanu
cristian.moldoveanu@xpc.ro