Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/22/07

Starcraft 2, la BlizzCon 2007

de Carmen Ivanov | 22 Iunie 2007
 
 

Primii jucatori care vor pune mana pe Starcraft 2 vor fi participantii de la BlizzCon 2007. Studiourile Blizzard Entertainment au anunţat ca cei prezenti la evenimentul care va avea loc in perioada 3-4 august in California la Anaheim Convention Center vor avea posibilitatea să joace in premiera jocul StarCraft 2 in multiplayer. Acestia vor putea testa noua mecanica a jocului dar si noile unitati introduse de Blizzard.
Starcraft 2 continua saga epica a raselor Protoss, Terran si Zerg. Aceste trei rase puternice si diferite se vor ciocni inca o data intr-un joc de strategie în timp real cu un ritm alert, continuarea legendarului Starcraft. Legiuni de unitati veterane, îmbunatatite si unitati complet noi vor purta un razboi în galaxie, fiecare rasa luptând pentru supravieţuire.
Stacraft 2 va avea o campanie single-player care continua unde a ramas Starcraft: Brood War si va prezenta noi eroi pe langă fetele familiare intr-o poveste sci-fi plina de aventura si intrigi.
De asemenea, Blizzard va oferi inca o data posibilitatea jocului online prin Battle.net. Starcarft 2 va beneficia de mai multe imbunatatiri si caracterestici ce vor face din Starcraft II cel mai bun joc competitiv de tip strategie în timp real.
Totodata producatorii jocului au promis noi unitati, mecanica de joc care vor diferentia si mai mult fiecare rasa, gameplay rapid, dur si echilibrat care readuce si potenteaza magia primului Starcraft.



Sursa: Blizzard & hit.ro

Adolescenţii sunt dispuşi să renunţe la sex pentru telefoanele mobile

Laurenţiu Ţiţei, 22 iunie 2007 15:27

Potrivit studiului Mobile Life al celor de la Carphone Warehouse, una din trei persoane ar solicita în schimb o sumă importantă de bani pentru a renunţa la telefonul mobil, iar tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani ar prefera să renunţe la sex timp de o lună decât să nu mai aibă telefonul mobil.
Studiul, desfăşurat pe o perioadă de şase luni, a convis 24 de persoane să renunţe la telefonul mobil timp de o lună. În mod deloc surpinzător, majoritatea dintre ei au declarat că viaţa devine mai relaxată şi că se pot organiza mai bine în lipsa acestui dispozitiv.

Majoritatea participanţilor s-au arătat surprinşi de cât de mici sunt diferenţele între a avea şi a nu avea telefon mobil şi au apreciat organizarea mai bună: „Lipsa telefonului mobil îi împiedică pe oameni să sune atunci când au aranjat o întâlnire atunci au stabilit o întâlnire, pentru a anunţa că întârzie – sunt mult mai conştienţi că trebuie să ajungă la timp”, a spus unul dintre respondenţi.

Însă din cele 1.256 de persoane implicate în studiu, majoritatea încă mai cred că telefonul mobil reprezintă o nevoie socială – în special în rândul femeilor (81%, faţă de 71% în rândul bărbaţilor).

În rândul tinerilor, nu numai sexul se situează ca interes după telefoanele mobile. Dacă ar avea de ales, mulţi au spus că ar vrea mai degrabă să renunţe la alcool, ciocolată, ceai şi cafea, decât la iubitul lor telefon – deşi se pare că femeile sunt mai bucuroase să renunţe la sex, decât bărbaţii.

Sursa: The Register

Alcolist de la 2 ani :))