Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/7/07

Hai sa ne folosim si de adrenalina de data asta

Super cool clips

Esti nebun cu kalasul tau ??

Si domnisoarele sunt naravase , nu numai caii

AMAZING trick shot

Un robot care se exteriorizeaza

de Silviu Micas | 07 Iunie 2007



O echipa de cercetatori japonezi a adus in fata publicului ultimul robot inteligent - Kansei - capabil sa creeze expresii faciale bazate pe asocieri de cuvinte.



Cele 19 parti mobile aflate sub masca de silicon pot reactiona in 36 de expresii diferite. Programul care sta la baza creaza asocieri de cuvinte dintr-o baza de date online de 500.000 de cuvinte cheie, care se updateaza singura.

Tinta propusa este ca, in cativa ani, robotul sa fie capabil si sa vorbeasca. Pana atunci insa, Kansei zambeste daca aude de "sushi" si se sperie cand e vorba despre "bomba".

Internet >Noi tehnici de hacking .... interesat cineva ?:))

O noua metoda sofisticata de atac colecteaza adresele IP ale vizitatorilor unui anumit website si apoi utilizeaza aceste adrese pentru a masca o pagina Web malitioasa, facand-o sa dispara.


Utilizand atacurile evazive, hackerii reusesc sa controleze vizibilitatea codului malitios, servind acest cod anumitor adrese IP.
Potrivit firmei de securitate Finjan, aceste atacuri sofisticate pot evita tehnologiile de securitate bazate pe semnatura. Utilizand adresele IP ale vizitatorilor Website-ului, atacatorii restrictioneaza expunerea la codul malitios la o singura vizualizare din partea unei adrese IP unice. Toate urmele paginii malitioase initiale dispar complet.

Utilizand aceste tehnici, hackerii pot infecta mai multi utilizatori, evitand in acelasi timp si detectarea. Aceasta metoda le ofera multa putere atacatorilor.
Finjan mai urmareste si cresterea retelelor de afiliere care utilizeaza un model gazduit pentru pachetele de cod malitios pentru a compromite website-uri populare si domenii guvernamentale.
Potrivit Finjan, hackerii nu mai sunt motivati de faima, ci de bani. Acum adauga un IFrame sau un element HTML care conecteaza utilizatorul la codul malitios.
Site-urile utilizeaza IFrame-uri pentru a include un document HTML in interiorul paginii principale. Participantii la afiliere insereaza o referinta catre codul malitios de pe diferite website-uri. Proprietarii website-urilor sunt apoi platiti in functie de numarul utilizatorilor infectati care utilizeaza website-ul respectiv.
Acest tip de atac a fost raporatat in ultimele luni de mai multe companii de securitate.