Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/21/07

Brain TV

Incepand cu 29 iunie isi va face aparitia, Brain Tv, un nou post de televiziune online care va avea sloganul “televiziunea pentru oameni inteligenti”. In perioada premargatoare lansarii postului, mai exact intre 19 si 27 iunie, Brain TV ne va propopune un exercitiu ce consta in participarea la un set de 3 intrebari pe siteul lor care ii vor ajuta, pe cei de la BrainTV , sa isi dea seama daca meritam sa ne uitam la televiziunea lor ;). Hai ca-i tare CLICK AICI !!!

Ce este mai important in viata?

Din pacate deseori trebuie sa alegem, nu putem sa le avem pe toate. Nu avem nici suficient timp si nici suficienta energie pentru a face tot ceea ce ne-am propus sau tot ceea ce ni se pare ca ar fi util.

Cine nu este de acord ca este bine sa fii o persoana cultivata? Dar cati dintre noi acorda macar 5 ore pe saptamana pentru a citi o carte sau pentru a viziona un spectacol de teatru, pertru a asculta un concert simfonic? Mai bine facem sport intrucat fara sanatate nu ai nimic. Ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca vei arata mai bine!

Cariera este importanta. In primul rand ca prin ea castigi banii necesari pentru a fi independenta si pentru a-ti satisface placerile (fie ele o excursie in strainatate sau intretinerea unei familii). Apoi serviciul, daca ai noroc, iti ofera o sansa foarte buna de a cunoaste oameni si situatii noi, de a intra in contact cu varietatea din afara prorpiului univers. Si daca chiar este un serviciu care ti se potriveste ai sansa de a te exprima, de a te imbogati si spiritual, de a te dezvolta. Dar cariera inseamna si multe ore pe care le petreci facand lucruri care uneori te plictisesc, alteori te enerveaza. Inseamna mai putin timp pentru familie sau pentru alte pasiuni. Inseamna pana la urma ca te vinzi. Sincer: cati dintre noi nu am visat la o viata in care sa nu mai fim nevoiti sa muncim?

Familia este importanta. Parca nu iti vine sa te duci acasa daca nu este cineva drag sa te astepte. Parca zilele sunt toate la fel daca nu sunt punctate cu mici intamplari din viata celor din jur. Familia inseamna de cele mai multe ori o fericire inexplicabila a fiecarui moment trait alaturi de ea. Inseamna caldura si sprijin primit. Dar inseamna si multa atentie si efort din partea ta. Familia te poate acapara cu totul, mai ales daca ai copii mici pe care trebuie sa ii hranesti, sa ii indrumi, sa ii protejezi. Familia inseamna sa renunti la multe dintre placerile tale, sa faci compromisuri, sa intelegi si sa accepti defectectele celorlalti, sa ajuti si sa sustii chiar atunci cand nu esti de acord cu ceea ce se intampla.

Este important sa te distrezi, sa ai prieteni. Cum ar fi daca ai fi vesnic morocanoasa, daca nu ai putea sa glumesti in legatura cu nimic? Ar fi pacat de viata ta. Si in plus, a rade este si o dovada de intelepciune. Un mod de a ne elibera de stres si de a recapata puteri pentru a merge mai departe. Este important sa pleci in calatorii, sa vezi lucruri noi, sa mergi la petreceri si sa faci sex. Altfel viata nu ar fi altceva decat o vesnica corvoada.

Conteaza cum arati.

Intotdeauna. Chiar daca esti casatorita, chiar daca ai copii trebuie sa incerci sa arati cat mai bine posibil. Este o dovada de respect pentru tine si pentru cei din jur. Si este in acelasi timp o modalitate de a interactiona mai usor cu oamenii: toata lumea este sensibila la frumos si se simte nevoita sa te trateze cu atentie ca raspuns la cadoul pe care il primeste atunci cand te priveste. Nu trebuie sa va mai spun insa ca frumusetea necesita mult timp si , mai ales, multi bani.

Conteaza ce ai. Este important pentru a avea o viata comfortabila sa te inconjori de lucruri folositoare si frumoase. Trebuie sa ai o casa in care sa te poti ascunde de zgomotul lumii inconjuratoare, o masina pentru a te deplasa mai rapid si mai comod. Ar fi super daca ai avea si o casa de vacanta, nu? Trebuie sa ai haine frumoase si potrivite pentru toate evenimentele la care participi. Si nu exista nici o limita la ceea ce iti doresti. O colectie de arta, poate? Un iaht?
Autor: Lazar Dana recomanda tipareste comenteaza Sursa:ele.ro

NOU si in Premiera " Sisu si Puya - Tot in Familie "

Noul videoclip il puteti vizualiza aici   Sisu si Puya - Tot in Familie