Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/26/07

Vrei banii? Incearca aceasta noutate

Vrei sa castigi banii pe internet? Poti incerca de acum acest ........link...... sau puteti apasa pe  RO$M$ 

Cartelele preplatite, 81% din afacerile Easy Comm

de Carmen Ivanov | 26 Iunie 2007

81% din cifra de afaceri Easy Comm a fost obtinuta anul trecut prin vanzarea de cartele preplatite, iar in primele trei luni, vanzarile au totalizat 127.000 de euro, a declarat directorul general al companiei, Alexandru Popescu.
Compania va lansa anul acesta servicii pentru cartele, cum ar fi - voice mail an contul cartelei, call forwarding, dupa ce au lansat de curand, cartele pentru Statele Unite sau cartele pentru comunicatiile arabe.



'Cele mai mari volume de vanzari anregistram la cartelele 'Easy Comm Standard', fiind urmate de cartelele 'Practik', pentru nisa de piata 'Statele Unite si EU', iar creditul este exprimat an lei', a declarat Popescu. Potrivit directorului, cartelele care anregistreaza cel mai mare volum de vanzari sunt cele de cinci dolari, acest volum realizadu-se datorita prezentei an toate retelele de benzinarii. Easy Comm ofera mai multe valori pentru produsele sale: credit an valoare de 3 dolari, 5 dolari, 10 dolari, 20 dolari, 50 dolari, 100 dolari. Potrivit datelor furnizate de Easy Comm, veniturile totale ale pietei generate de vanzarea de cartele preplatite pentru convorbiri internationale a fost anul trecut de aproximativ 2,64 milioane de euro. 'Pentru anul curent se preconizeaza un volum cu aproximativ 20% mai mic', a mai spus Popescu.

Easy Comm detine o cota de piata de aproximativ 21,62% pe piata cartelelor preplatite pentru convorbiri nationale, potrivit estimarilor companiei. Easy Comm este o companie Romano-Canadiana si are ca principal obiect de activitate oferirea de servicii de telecomunicatii. Cifra de afaceri pentru anul 2005 a fost de circa doua milioane de euro.

Sursa: NewsIN