Am gasit un link foarte interesant sper sa va placa DESENATORII

6/28/07

Bacul .. anunt

Se zice ca varianta asta va pica la bac : Viziualizati AICI !

MASONERIE S.R.L.

Esti pasionat de MASONERIE ??
Cele mai tari clipuri video si multa documentatie puteti gasi doar pe acest blog ..... pentru cei interesati contactati-ma......... clipurile le gasiti in stanga jos

Jumatate din populatia lumii vorbeste la mobil

In scurt timp, numarul global de utilizatori de servicii de telefonie mobila va trece de pragul de trei miliarde, echivalent cu jumatate din populatia lumii, pe fondul cresterii cererii pe piete precum China, India si Africa, potrivit rezultatelor unui studiu publicat astati de firma britanica de analiza a pietei de telecomunicatii The Mobile World.


Potrivit acestui studiu, in fiecare minut la nivel global exista peste 1.000 de noi utilizatori, ceea ce inseamna ca pana la finele lui 2007 vor exista peste 3,25 miliarde utilizatori. 'A fost nevoie de peste 20 de ani pentru a trece de pragul de un miliard de utilizatori, si de doar 40 de luni pentru a conecta un al doilea miliard. Pragul de trei miliarde va fi trecut in cursul lunii iulie 2007, adica in doar doi ani', a declarat co-fondatorul The Mobile World, John Tysoe.
Analistii au estimat ca 65 de procente din toate telefoanele mobile fabricate in acest an vor fi vandute pe pietele emergente, pe masura ce marii producatori precum Nokia si Motorola lanseaza pe piata noi modele cu preturi reduse iar operatorii de telefonie mobila scad tarifele.
Cifrele citate in raport tin cont de posibilitatea ca un singur consumator sa fie proprietarul mai multor cartele SIM. De exemplu, in Europa gradul de penetrare a telefoniei mobile a trecut de 100 de procente din populatie, existand 666 milioane conexiuni de telefonie mobila.
In primul trimestru al acestui an au fost vandute un numar record de 240 milioane telefoane mobile iar clientela operatorilor de telefonie mobila a crescut cu 135 milioane de noi consumatori. Perioada ianuarie-martie 2007 a fost trimestrul, in care s-a inregistrat al treilea ritm de crestere din istoria industriei de telecomunicatii mobile, dupa ultimele trimestre din 2004 si 2006 cand numarul de utilizatori a crescut cu 142 si respectiv 163 milioane.

Sursa: Reuters